Ma Nyersétkezés előadás lesz !! 2011. július 23. szombat

Súly: 56,9kg!!!!!

Az idei és elmúlt évi legalacsonyabb súlyom!!! Még 2-3 kiló lemegy és akkor már sok régebbi ruhám passzolni fog!!! Most szilárdan elhatároztam, hogy 47 kilóig meg sem állok!!! Az újonnan berendezett konditerem sokat segít ebben az elhatározásban és az is, hogy végre a bordáim alatt befelé horpad a hasam!!!! :))))

Ma, ha minden igaz, megyünk a Művészetek völgyére és Szaffina Nyersétkezéssel kapcsolatos előadására

- már nagyon várom, kíváncsi vagyok, fog-e nekem újat mondani, és azt szeretném, ha a párom mástól is hallaná ezeket a dolgokat, nem csak tőlem. Igaz, én nem is nagyon elemezgettem neki, hogy mit miért csinálok, csak csináltam ;))

Italok:
lúgosítóvíz
supergreens
+ víz

Reggel:
1 pohár langyosvíz fél citrom levével

Délelőtt:
3/4dl búzafűlé

később:
1 szelet dinnye

Délben:
1 tányér vegyes saláta

Délután:
3 pici alma
2 szelet lenmagos ropogós
??

Este:
2 marék mazsola-vörösáfonya-aszaltszilva
??? totál nem tudom már mi volt még...

Fittness-Wellness:
200 x legmagic-en
60 felülés ab king-en
2 perc csípőforgatás korongon
55 x tárogatás butt shaper-rel
1 x Taliándörögd és Vigántpetend oda-vissza tűsarkúban (meg is bántam rendesen)

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!!!
    és nem posztolok minden napodhoz, de lelkesen olvaslak. és most valahogy stagnálok pedíg az én súlyommal olvadnia kéne a kilóknak. A gond az hogy 1200 kcal körül állandóan éhes vagyok, ha több nyerset eszem akkor az több olajos mag, amivel nem vagyok éhes viszont nem fogyok ((::

    Ha jól sejtem a családod nem így étkezik, szóval Te is nehezített pályán mozogsz, így ez nekem sem lehet kifogás.
    Valószínű a mozgás ami nálam hiányzik, bár a héten rákaptam.
    Esetleg majd a házi konditeremről kérdeznélek. Nálam is inkább ez jönne be. Jelenleg egy szobabringám van és egy sztepper de azt lenyúlta a fiam szóval az nincs ((::

    Gondolkodom:legmagicen és a csípőforgatós térdelő nem tudom még micsodán, és olyan vibro izé is lehet jól jönne. Neked ezekből milyen típusok vannak ?

    Kíváncsi vagyok milyen volt Szaffina előadása, remélem majd írsz róla.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Igen, jól gondolod, csak én vagyok nyersevő, bár a gyerkőceim is szívesen megdézsmálják a kajámat, aminek még örülök is (általában).
    Szerintem az 1200 kalória elég kevés, úgyhogy biztos segít, ha sportolsz is. Nekem is attól+ a totális nyersétkezéstől kezdődik a sikersztori. Meg ahogy én elhagytam végre teljesen a főttkajákat, a 4-6 nap között észrevehetően visszament az étvágyam is. Már nem kívánok semmit sem igazán, csak néha abszolút fogalmam sincs mit egyek...
    Konditerem: igazából szinte mindenünk meg volt már, csak összevissza a házban szétszórva, amihez most vettük a kondigépet (hammer) ennek az a különlegessége, hogy van rajta lábtoló is. A többi szinte mind teleshopos termék, de ha használja az ember őket, akkor ők is használnak nekünk ;)))) Ha gondolod, teszek fel majd képeket róluk :)
    Pussssz!

    VálaszTörlés
  3. Ja, kimaradt, mivel közben egyszer elúszott amit írtam: én nem vagyok hajlandó kalóriát számolni - év elején a hagyományos diéták közben megpróbáltam, de elég hamar feladtam - szerintem a jó kalóriákból néha elfér picit több is, de ha az ember helyesen étkezik, akkor nem is lesz annyira kívánós, mert megkap minden tápanyagot. Legalábbis most velem ilyenformán néz ki a dolog ;)

    VálaszTörlés
  4. Hát elég nehéz is számolni, mert amit mi eszünk az a legtöbb kalóriatáblázatban nincs is benne ... Most ez az intenzív mozgás mintha elvenné az esti ehetnékem. Vettem avokadót és ebédre egy negyedet minden nap meg fogok enni az olajos mag mellett, amit azért ésszel fogyasztok, általában ez a saláta öntetem alapja max 5 dkg/nap, gondolom hogy így nehezebben fogok megéhezni, és ha mégis akkor este is zöld turmixot fogok inni. Arra emlékszem hogy tavasszal én is teljesen "étvágytalan" voltam ami nálam elég ritka. Szóval igaz lehet amit írsz, hogy pár nap után csökken az étvágy.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Olajos magokkal én úgy állok, hogy naponta kb. 2 szelet, azaz egy negyed körcikk lenmagos ropogóst megeszek, meg néhánynaponta, ha megkívánom egy zacskó azaz 250g beáztatott mandulát. Én nem tudok olyat véghezvinni, hogy csak napi 5 szemet egyek. Vagy eszek belőle rendesen, vagy nem is eszem egyeltalán. Avokádót én is szoktam néha venni, bár inkább a hidegebb évszakban - igaz, most is épp úgy néz ki ;) Abból lehet fincsi salátaöntetet csinálni, ha összeturmixolod egy kis mandarinnal :) Nekem ez az átállósdi volt nagyon rossz korszak, amikor megengedtem magamnak naponta 1-2 joker evést, mert akkor mindenfélét megkívántam és mint a drogos olyan voltam tőle... egyre csak kívántam minden mást is... Ez szerencsére megszűnt azzal, hogy teljesen kiiktattam a jokereket :) Most, ha éhes vagyok, akkor jön a lenmagos kréker vagy a mákos guba gyümölcslapból mákos kesúöntetel... ezek jól eltelítenek. Most épp a te sóskarikád készül, az is jó, de amióta abból nasizok és nem tornáztam annyit nem is megy lefelé a súlyom.... túl sok ilyen nyers, de aszalós dolgot még nem próbáltam ki én minél több eredeti állagú dolgot szeretnék enni, ahogy az a 811-ben van. Üdv: Z.

    VálaszTörlés